Onze activiteiten

Onze activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd op equipment variërend van kleine tot middelgrote vaten, staal constructies en packaged units met gewicht tot 50 ton en lengte tot 20 meter, met vat diameters en wanddiktes maximaal 4000 mm resp. 50 mm.

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van de meest voorkomende soorten koolstofstaal en roestvast staal, produceren wij ook vaten en leiding systemen in andere materiaalsoorten, zoals ; duplex, hastelloy, titaan, inconel, monel, aluminium enz.

Practisch alles wat vervaardigd wordt bij K. en W.A. van Rooijen B.V is maatwerk. Een grote hoeveelheid apparatuur wordt compleet opgebouwd geleverd wat de kwaliteit maximaliseert en de installatie tijd op site minimaliseert.

Hierbij spreken wij over :

  • werktuigbouwkundig equipment en leidingsystemen voor chemie en petro chemie
  • vloeistof- en gasfilter apparatuur voor proces toepassingen
  • injectie apparatuur voor olie- en gasindustrie
  • werktuigbouwkundig proces equipment en installaties voor de waterzuivering

Naast het vaste bedrijfspersoneel heeft K. en W.A. van Rooijen B.V. een mobiele groep werknemers beschikbaar voor installatie en onderhoud van apparatuur op locatie bij onze klanten.

Wij zijn bekend met en werken volgens alle vereiste nationale en internationale normen en codes waaronder die van RToD, PED, ASME, PD, AIB, Lloyds, DNV, etc.